Новини Закарпаття

Закарпаття і його жителі продовжують активно допомагати херсонцям відновлювати помешкання (відео)



Закарпаття і його жителі продовжують активно допомагати херсонцям відновлювати помешкання після окупації та російських обстрілів. В межах національної ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч» до селища Велика Олександрівка, що на Херсонщині поїхало керівництво громади Буштино, аби допомогти замінити покрівлю на будинках.

Згуртувалися та прийняли рішення про поїздку чоловіки за декілька днів, кажуть немає часу чекати, потрібно активно допомагати людям відновлювати помешкання після обстрілів. За тиждень команді з Буштинської громади вдалося замінити покрівлю місцевого комунального підприємства площею 480 метрів квадратних.

Їхня поїздка має мотивувати керівництво інших громад нашої області, брати участь програмі та підтримати постраждалих від війни, каже пан Роман. Чоловіки розповідають, перед поїздкою було відчуття неочікуваності, адже ще нещодавно на території цього населеного пункту велися бойові дії.

Після того, як керівництво Буштина відвідало громаду, яка ще нещодавно потерпала від російських обстрілів та побачивши завзятість місцевих жителів, кажуть, отримали ще більше мотивації для майбутніх робочих поїздок. Надалі керівництва обох громади планують співпрацювати та кажуть, що ця поїздка точно не була останньою.
Перейти на сайт