Шановні краяни та гості Закарпаття! Просимо вас не допускати спалювання сухотрав’я

серпня 12 / 2023
Шановні краяни та гості Закарпаття! Просимо вас не допускати спалювання сухотрав’я, розпалювання вогню в охоронних зонах ліній електропередач, біля електропідстанцій та трансформаторних пунктів та в місцях відпочинку.

Це прохання особливо актуальне у зв'язку зі значним прогнозованим підвищенням температури повітря. Саме через високі температури збільшується кількість пожеж, про що свідчить статистика і щорічний аналіз виникнення пожеж. Через часті випадки спалювання сухотрав’я, розпалювання багаття зростає небезпека виникнення пожеж як в лісових масивах, чагарниках, так і безпосередньо поблизу ліній електропередач та електрообладнання.

Саме тому категорично забороняється спалювання сухотрав'я, чагарників та влаштування сміттєзвалищ поблизу охоронних зон ліній електропередач та біля трансформаторних пунктів, електропідстанцій! Про це йдеться у «Правилах охорони електричних мереж».

Більше про це на нашому сайті: https://zakarpat.energy/about/news/prat-zakarpattyaoblenergo-zaklykaye-ne-rozpalyuyte-vogon-v-okhoronnykh-zonakh-ob-yektiv-energetyky-/
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар