Мирослав Білецький у робочій поїздці по області

серпня 11 / 2023
🚗У робочій поїздці по області. Оглянув два вже відремонтовані мости, відновлення яких стартувало ще у червні, та хід ремонту дорожнього полотна в одному з населених пунктів.

📍Місцеві пам’ятають, у якому стані був мостовий перехід у с.Березові. Ремонту потребувало не лише покриття, а й уся конструкція, особливо – тротуари.

Тож у межах поточного ремонту виконали комплекс робіт, аби привести його до належного стану. Зокрема, підрядна організація здійснила берегоукріплення, відновила прогонову будову мосту та тротуари, бетонні поверхні та металеві конструкції пофарбували і нанесли захист від корозії, на підходах до мосту влаштували щебеневу основу та шар покриття асфальтобетоном. Після завершення всіх робіт нанесли розмітку та встановили дорожні знаки.

📍Ще одна штучна споруда, яку вже вдалося відновити, - міст на автодорозі місцевого значення С 071111 Угля – Велика Уголька між селами Угля та Велика Уголька на Тячівщині.

Тут завершили поточний ремонт елементів об’єкта, підсилили опори за допомогою захисного бандажа з монолітного залізобетону, влаштували асфальтобетонне покриття на мості та підходах до нього, встановили дорожні знаки. Роботи виконані якісно, певний, він прослужить місцевих жителям і гостям краю немало років.

📍За день-два дорожники завершать капітальний ремонт автомобільної дороги О 070603 Синевир – Колочава – Буштино в межах с.Драгова. Підрядна організація передусім встановила водопропускну трубу для безпечного протікання води попід дорогою. Традиційно зробили фрезування старого покриття, влаштували основу з щебенево-піщаної суміші обробленої цементом та два шари покриття з асфальтобетону – нижній і верхній.

🇺🇦Невеликими кроками, але рухаємося до покращення якості покриття на місцевих дорогах. Дякуємо громадам за активну участь у цьому процесі.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар