Новини Закарпаття

Аби оперативно та якісно діяти під час пошуково-рятувальних робіт гірські рятувальники повсякчас проводять профілактичні роботи та навчання

Аби оперативно та якісно діяти під час пошуково-рятувальних робіт гірські рятувальники повсякчас проводять профілактичні роботи та навчання, завдяки чому поновлюють знання та покращують власні професійні навички.
Нещодавно гірські рятувальники Рахівського та Хустського району провели профілактичні заходи з метою покращення професійних навичок. Зокрема, фахове тренування відбулось у гірському пошуково-рятувальному відділенні с. Лазещина. Гірські пошуковці на практиці відпрацювали найбільш розповсюджені способи здійснення порятунку людей в горах, а саме зав’язування транспортувального кокону на потерпілому та натягування канатної переправи для переміщення через річку чи урвище.
А фахівці гірського пошуково-рятувального відділення смт Міжгір'я здійснили перевірку туристичних маршрутів на прохідність і наявність на місці необхідних вказівних знаків та маркувань.
Перейти на сайт