На Закарпатті збереться Асоціація чеських гетьманів

серпня 11 / 2023

Про це Володимир Чубірко повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook за результатами візиту до міста Пардубіце та зустрічі з гетьманом краю Мартіном Нетоліцким.

Отож, за словами Володимира Чубірка, наразі є наступні позитивні результати співпраці між цим краєм та Закарпатською облрадою:

✅Дійшли згоди з керівниками всіх політичних сил цього чеського регіону стосовно підтримки будівництва реабілітаційного центру для військових в Ужгороді по вул. Амосова на місці колишнього пологового будинку. Є всі підстави сподіватися на те, що на початку вересня виділення коштів на реалізацію нашого проєкту буде проголосовано в Уряді. Пардубіцький Край планує інвестувати в будівництво 5 млн. корун.
✅Також 1 млн корун наші партнери готові спрямувати на реконструкцію котельні школи у селі Ясіня Рахівського району, яку ми нещодавно відвідували у рамках перебування чеської делегації на Закарпатті. Проєкт стане можливим завдяки плану співпраці між громадою Ясіня і міста Чеська Тршебова.
✅Починаємо готуватися до важливого засідання Асоціації чеських гетьманів, які зберуться на Закарпатті для обговорення безпекової ситуації в нашому регіоні. Напрацьовуватимуться законопроєкти для протидії існуючим викликам і майбутнім військовим загрозам.
✅Також відвідав медичні центри реабілітації в Пардубіцькому Краї. Там медики і реабілітологи мають справу з цивільними пацієнтами, однак загальну систему багато можна в чому перейняти для відновлення наших поранених.

🤝Дякую Martin Netolický за беззаперечну підтримку і надійність впродовж багатьох років.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар