П’ять нових ЦНАПів відкрили в громадах області від початку цього року

липня 25 / 2023
П’ять нових ЦНАПів відкрили в громадах області від початку цього року 💪

Зручні та якісні адмінпослуги стали ближчими ще для понад 70 тисяч закарпатців і вимушених переселенців. Від початку цього року сучасні ЦНАПи запрацювали в Буштинській, Горінчівській, Пийтерфолвівській, Пилипецькій та Ставненській громадах, зауважив заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

💬 «На відкриття цих осередків місцеві мешканці дуже чекали, адже свої актуальні питання вони нарешті зможуть вирішувати швидко та зручно. Без зайвого витрачання часу й грошей на поїздки в обласний чи районні центри», – зазначив він.

Також заступник голови ОВА додав, що зробити державні сервіси доступнішими для людей попри війну вдалося завдяки тісній співпраці з місцевою владою та за підтримки Мінцифри.

⚡ Кількість послуг, які громадяни зможуть отримати в нових ЦНАПах, сягає від сотні до понад 250. Зокрема, найбільш потрібними були реєстрація речових прав на нерухоме майно, місця проживання особи (з опцією одночасного зняття з реєстрації з попереднього місця), паспортні послуги, земельні та широкий спектр соціальних сервісів.

Олександр Пацкан підкреслив, що на цьому регіон не зупиняється і має амбітний план відкрити ЦНАПи в кожній громаді!
49 із 64 уже done ✅
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар