Підтримка місцевого самоврядування: антимонопольна служба налагоджує співпрацю з облрадою

липня 22 / 2023

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко зустрівся з Головою Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Андрієм Кашніковичем, який прибув на Закарпаття з робочим візитом.
Разом із заступником голови відділення Дмитром Івановим обговорили напрямки співпраці обласної ради та Комітету.
Спікер обласної ради озвучив питання, на вирішення яких зосереджує свої зусилля обласна рада з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Володимир Чубірко насамперед поінформував про безпекову ситуацію в області, вжиті заходи зі збереження об’єктів матеріальної культурної спадщини з різних регіонів нашої держави, яким загрожувало руйнування чи знищення. Окремо зупинився на допомозі внутрішньо переселеним українцям, які знайшли тимчасовий прихисток у Закарпатті, літньому оздоровленні дітей із їх числа та дітей учасників бойових дій.
Також В. Чубірко розповів про підтримку ЗСУ, військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію у медичних закладах краю та про нові проєкти щодо соціального захисту ветеранів війни та надання їм належних медичних послуг.
Крім того учасники зустрічі обговорили покращення економічної ситуації в області, яка склалася зокрема й через роботу релокованих підприємств.
Представники Антимонопольного комітету України наголосили, що основний акцент їх діяльності зосереджений на дотриманні конкуренції під час аукціонів із продажу майна.
Під час зустрічі йшлося також, зокрема, про функціонування підприємств, які здійснюють пасажирські перевезення, та важливість дотримання ними антимонопольного законодавства, інші заходи, що здійснюються цією контролюючою службою у межах компетенції, і які спрямовані на розвиток територіальних громад.
Антимонопольний комітет України
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар