«Митниця – в смартфоні»: за період тестового режиму онлайн ресурсом скористалося понад 34 тисячі користувачів - Закарпатська митниця

липня 10 / 2023
«Митниця – в смартфоні»: за період тестового режиму онлайн ресурсом скористалося понад 34 тисячі користувачів

5 квітня 2023 року Закарпатська митниця спільно з Держмитслужбою запустили в тестовому режимі онлайн ресурс «Митниця – в смартфоні».
Проект розроблений для більш комфортного перетину кордону громадянами у пунктах пропуску зі Словаччиною, Угорщиною та Румунією, головна концепція якого — доступ до інформації «в два кліки».
Тож, за 3 місяці функціонування послугами інформаційно-довідкового ресурсу митниці скористалося 34 334 тисячі користувачів.
Найбільше цікавило відвідувачів сторінки з контактними відомостями про підрозділи митного оформлення, наявність чи відсутність черг на кордоні, порядок переміщення товарів та актуальні питання з митного законодавства.
Найчастіше громадяни цікавилися веб-порталом «Єдине вікно» з розділами «Черги на кордоні» та «Автомобільний калькулятор».
До слова, Закарпатська митниця розробила та додала новий сервіс в інформаційно-довідковий ресурс «Митниця – в смартфоні» для громадян розклад поїздів та можливість придбати квиток на конкретний маршрут через три закарпатські пункти пропуску залізничним напрямком, зокрема, з Угорщиною: «Чоп-Захонь»; зі Словаччиною: «Чоп – Чієрна-над-Тісоу»; з Румунією: «Ділове – Валя Вішеулуй».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар