Новини Закарпаття

В Головному управлінні ДСНС області відбулася підсумкова нарада за результатами діяльності оперативно-рятувальної служби за минулі шість місяців


7 липня, в Головному управлінні ДСНС області відбулася підсумкова нарада за результатами діяльності оперативно-рятувальної служби за минулі шість місяців.
Захід розпочався з приємного, керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак вручив відзнаки та чергові звання особовому складу за сумлінне виконання службових обов’язків.
Далі було проаналізовано роботу підпорядкованих підрозділів з питань реагування на надзвичайні ситуації, обговорено стан організації запобігання надзвичайним ситуаціям, стан утримання матеріально-технічної бази підрозділів області тощо.
Підсумовуючи результати наради, керівник закарпатських рятувальників наголосив, що пріоритетними завданнями залишаються: готовність рятувальних підрозділів до дій за призначенням в умовах надзвичайних ситуацій, а також виконання комплексу заходів, спрямованих на недопущення виникнення надзвичайних ситуацій, випадків загибелі людей на них. Це, насамперед, профілактика загибелі людей на водних об’єктах області, під час пожеж, при виявленні вибухонебезпечних предметів, посилення протипожежного захисту місць збирання, переробки та зберігання нового врожаю, недопущення пожеж в лісових масивах тощо.
Перейти на сайт