В УжНУ відбувся 15-й випуск географічного факультету

липня 07 / 2023
👩‍🎓🧑‍🎓В УжНУ відбувся 15-й випуск географічного факультету

Дипломи бакалаврів отримали студенти очної та заочної форм навчання кафедри геодезії, землеустрою та геоінформатики, кафедри фізичної географії та раціонального природокористування та кафедри лісівництва.
Декан географічного факультету Іван Калинич подякував студентам та їхнім батькам за наполегливість і побажав подальшого поступу у житті і навчанні.
Вітав випускників і заступник голови Закарпатської обласної ради Васиоль Дем’янчук.
«Сьогодні — у вас уже другий після школи, важливий іспит на зрілість, коли ви вже стаєте повноцінними громадянами України. Тому хочеться побажати вам знайти себе не лише у вашій спеціальності, але й зайняти гідне місце у соціумі. Бо якраз на ваше покоління у нас великі сподівання. Заради того, щоб ви могли завершувати навчання у мирних містах сьогодні борються наші військові. І наше з вами завдання — не підвести їх і зробити все можливе для наближення перемоги і розвитку нашої держави», — звернувся до майбутніх фахівців заступник голови облради.
Відтак Василь Дем’янчук і керівники кафедр Владислав Пересоляк, Людвіг Потіш та Степан Поп вручили випускникам довгоочікувані дипломи.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар