Представники облради із гуманітарною місією відвідали Південь України

червня 12 / 2023



У ці вихідні дні заступник голови Закарпатської облради Василь Дем’янчук, заступник керуючого справами облради Юрій Бортейчук разом із командою волонтерів на чолі із закарпатським письменником та волонтером Андрієм Любкою доправили допомогу для цивільного населення та воїнам на Південь України. Насамперед меценати доставили найнеобхідніше на Херсонщину, яка потерпає від наслідків чергового теракту росіян.

Благодійники зібрали та привезли 6 машин гуманітарної допомоги: їжу, воду, постільну білизну, засоби для очищення води, медикаменти, памперси, дитячі перекуси, човен і намет. Затим доставили допомогу на фронт – автомобілі військовим на південь Запорізької і Донецької областей.

«Доставили автомобілі для наших захисників та гуманітарну допомогу постраждалим мешканцям Херсонщини. Дякуємо Андрію Любці та всій команді за вагомий вклад в нашу перемогу. Велика подяка кожному хто підтримує, допомагає нашим захисникам, разом – сила! Допомагати нашим підрозділам - велика честь для нас», – прокоментував на своїй сторінці Фейсбук Василь Дем’янчук.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар