Прикордонники Чопського загону, які наразі виконують службово-бойові завдання на півночі України, постійно тренуються та вдосконалюють професійні знання і навички

червня 10 / 2023
Прикордонники Чопського загону, які наразі виконують службово-бойові завдання на півночі України, постійно тренуються та вдосконалюють професійні знання і навички. Високий темп та інтенсивність занять дозволяють військовослужбовцям нарощувати витривалість, загартовують організм та суттєво підвищують рівень фізичної підготовки. Усе це разом – запорука успішного та ефективного виконання завдань у бою.
З метою бойового злагодження, прикордонники проводять тактичні стрільби, тренуються пересуватися у складі підрозділу, розбирати та збирати зброю, застосовувати засоби індивідуального захисту. Задля підвищення змагального духу занять, їх зазвичай організовують у вигляді ігор та естафет.
У ході тренувань прикордонники удосконалюють злагодженість дій при наступі, обороні, під час проведення зачищень. Не менш важливим та окремим питанням під час підготовки є тактична медицина. Під наглядом і керівництвом експертів військовослужбовці тренуються надавати першу медичну допомогу.
Спільна мета усього персоналу підрозділу та змагальна атмосфера – це ті чинники, які додають волі, наснаги, терпіння та жаги до якнайшвидшого опанування вкрай потрібними на війні навичками.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар