На Закарпатті поліцейські патрулювали місто разом із шестирічними харків’янкою Василісою та іменинником Даніелем

червня 02 / 2023
На Закарпатті поліцейські патрулювали місто разом із шестирічними харків’янкою Василісою та іменинником Даніелем🤗

Нещодавно інспектори-ювенали Берегова вкотре відвідали один із місцевих дитячих садочків. Спілкуючись із поліцейськими, діти розповідали про свої найзаповітніші мрії.

Саме так співробітники поліції дізналися, що маленька Василіса, яка нещодавно приїхала на Закарпаття з мамою, найбільше мріє про те, щоб її батько повернувся з війни і про професію поліцейської в майбутньому. А п’ятирічний Даніель, який уже давно вирішив, що буде поліцейським, у свій 6-й день народження хоче покататися на справжньому службовому автомобілі.

Попередньо обговоривши з батьками діток усі деталі сюрпризу, поліцейські зустріли Василісу та Даніеля біля садочку. Малята одягнули спеціальні жилети та на службовому автомобілі відправилися на справжнє патрулювання.

Екіпаж поліції в особливому складі ретельно обстежив територію міста. Майбутні правоохоронці, разом із дорослими поліцейськими, зупиняли водіїв та пішоходів, які нехтували правилами дорожнього руху, нагадували їм основи безпеки на дорозі та застерігали від подальших порушень.

«Ми щиро раді, що змогли втілити в життя мрію діток. Вони втомлені, але такі щасливі та сповнені вражень. Василіса і Даніель ще зовсім малята, але сьогодні вони були надзвичайно зосередженими і оцінювали ситуації під час патрулювання з усією серйозністю та відповідальністю дорослих. Вони виростають справжніми українцями – свідомими та справедливими», – зауважили поліцейські.



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар