В Ужгороді привітали переможців міського етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

червня 01 / 2023

Переможців І (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році нагородили сьогодні в Ужгороді.

Талановиту молодь на набережній Незалежності, де облаштували сцену, привітали та вручили сертифікати міський голова Богдан Андріїв та начальниця управління освіти міськради Наталія Баранюк.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь 131 учень 8-11 класів закладів загальної середньої освіти міста. Із них 98 стали призерами: 48 посіли І місце, 25 – ІІ місце, 25 – ІІІ місце, із них 8 учасників стали призерами у двох секціях.

Мета МАНу – духовний, творчий, інтелектуальний розвиток дітей і молоді, виявлення та підтримка обдарованої учнівської молоді, залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи в Ужгородській філії Закарпатського територіального відділення Малої академії наук України.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар