АРР Закарпаття планує розробити проєктні заявки на близько 10 мільйонів євро

травня 17 / 2023
АРР Закарпаття планує розробити проєктні заявки на близько 10 мільйонів євро

Про це сьогодні у ході позачергового засідання Наглядової ради Агенції регіонального розвитку (АРР) Закарпатської області заявила нещодавно призначена директорка установи Ганна Цімболинець.
Для цього Агенція разом з іноземними партнерами візьме участь у міжнародних транскордонних проєктах. Загалом, АРР Закарпаття разом з міжнародними партнерами має намір подати близько 20 проєктних заявок.
У ході засідання також розглянуто питання перевірки фінансово-господарської діяльності АРР, затвердження змін до структури і штатного розпису АРР Закарпатської області, зміни у системному плануванні діяльності АРР на 2023 рік, Стратегію розвитку АРР на 2023 -2026 рр. та про рамкову Угоду взаємодії та співпраці між АРР Закарпатської області та Департаментом економічного і регіонального розвитку Закарпатської ОВА.
У засіданні наглядової ради взяли участь керуюча справами Закарпатської облради Мирослава Ливч, голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, його заступник Василь Іванчо та інші члени наглядової ради та запрошені.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар