Ясінянська громада підписала міжнародний договір про співпрацю

травня 11 / 2023

9 травня у місті Мейсце-Пястове відбулося урочисте підписання договору про співпрацю між головою Ясінянської селищної ради Андрієм Делятинчуком та мером гміни Мейсце-Пястове, Кросненського повіту Підкарпатського воєводства країни Польща пані Дорота Чілік.
Даний договір передбачає програми, які будуть спрямовані на розвиток соціальних і культурних відносин, діяльність із сприяння економіці, промисловості та медицині, збереженню природи та управління біосферою.
Одним із засобів досягнення та підтримки миру та злагоди між народами є об’єднання спільних інтересів і турбот між містами різних країн, натхненні тим самим духом миру, свободи та процвітання. Тому, обидві сторони переконані, що тісна співпраця між їхніми муніципалітетами принесе соціальні, економічні та культурні переваги обох міст у майбутньому.
Обидві сторони підтвердили урочисте зобов’язання підтримувати постійні зв’язки між муніципалітетами міст, щоб заохочувати взаємозв’язки між їхніми мешканцями в усіх сферах, розвивати через взаєморозуміння, сильне почуття європейського братерства та загальної солідарності, а також об’єднати зусилля, щоб у міру можливостей сприяти успіху цього важливого договору заради миру та процвітання.
Варто зазначити, що це вже другий міжнародний договір, який Ясінянська громада підписала з міжнародними партнерами.
Під час урочистої зустрічі сторони обговорили шляхи майбутньої співпраці.
Також, під час візиту польські партнери передали медикаменти для Ясінянської територіальної громади, які були придбані OSP Miehsce Piastowe за фінансової підтримки Меліси та Метью Гавлак з США.
Ясінянська територіальна громада щиро вдячна польським партнерам за співпрацю та надану допомогу!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар