Перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький узяв участь у мотиваційній сесії «Всеукраїнська програма ментального здоров’я

травня 07 / 2023
⚡ Перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький узяв участь у мотиваційній сесії «Всеукраїнська програма ментального здоров’я: Координація впровадження послуги» у Києві.

Захід відбувся у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

💬 «Ми звикли бути сильними, не давати волі емоціям, а свої переживання закривати десь глибоко в собі на багато замків. Однак щоденні стрес, страх та біль, які охоплюють всіх нас від початку повномасштабної війни, чітко показали – стримування емоцій руйнує нас зсередини не менше, ніж ворог руйнує наші міста. На такі моменти не можна закривати очі і нехтувати своїм ментальним здоров’ям теж, адже у підсумку це матиме негативні наслідки для всіх сфер життя людини», – зазначив Мирослав Білецький.

За його словами, під час мотиваційної сесії було озвучено багато корисної інформації, порад та алгоритмів впровадження програми на місцях щодо того, як зберегти людський ресурс, як його наповнити.

☝️«Дуже важливо розуміти, що коли вам "не ок", то це нормально, не соромно і цього не треба приховувати. З цим треба боротися. Адже коли йдеться про відновлення людини, це зовсім не є проблемою особистого характеру. Це має прямий вплив на відновлення країни загалом», – зазначив перший заступник керівника краю.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар