Новини Закарпаття

Колектив філії «Рахівське ЛДГ» продовжує відстоювати та боротися за право мати достойного керівника



🤝 Колектив філії «Рахівське ЛДГ» продовжує відстоювати та боротися за право мати достойного керівника!

Рахівське лісодослідне господарство одне з найпотужніших бюджетоутворюючих установ, яке ще й до того забезпечує більшу частину населення робочими місцями та гідною заробітною платою❗️

Тільки за останній рік ми заплатили у бюджети всіх рівнів майже 77 млн.грн. податків. У цей нелегкий рік для всіх українців, який став також і сильним випробуванням для малого, середнього та великого бізнесів, лісогосподарські підприємства не стали виключенням. Проте не зважаючи на всі труднощі, ми тримаємо свою планку, виплачуємо людям заробітну плату і сплачуємо податки до державного бюджету!

Такі показники безперечно вказують на ефективне керування підприємством. В першу чергу, це заслуга нашого директора, який являється дуже відповідальним та розумним менеджером.

☝️З нами погоджуються й місцеві депутати. Сьогодні на позачерговій сесії Богданської селищної ради було прийняте рішення в підтримку директора Василя Шемоти, якого безпідставно хочуть «усунути» з посади. Хочемо нагадати, що раніше таке саме рішення прийняли депутати Рахівської міської ради.

📌 Наголошуємо, ми не мітингуємо проти когось, ми хочемо відстояти право й надалі працювати в одному з найкращих лісгоспів Закарпаття. Найкращим і успішним його робить тільки лідер і хороший менеджер. У нас такий вже є, тим більше високі показники у нас тримаються вже декілька років.

Для чого рушити те, що вже ефективно працює на відповідний результат і благо держави?

ДП "Ліси України"
Державне агентство лісових ресурсів України
Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України
Офіс Президента України
Закарпатська обласна державна адміністрація
Перейти на сайт