На Закарпатті прикордонників вітали з професійним святом

квітня 30 / 2023


З нагоди Дня прикордонника, сьогодні у відділі прикордонної служби «Новоселиця» влаштували справжнє свято. Привітати правоохоронців прийшли ветерани Держприкордонслужби, представники місцевої влади, священнослужителі, вчителі та учні Новоселицької гімназії.

Відкрили урочистості виконанням Державного гімну та вшануванням пам’яті полеглих побратимів, зокрема, колишнього військовослужбовця відділу «Новоселиця» сержанта Дмитра Щербини, який загинув у бою під Бахмутом.

Місцевий священник отець Володимир звершив молитовне звернення до прикордонників та панахиду за загиблими Героями. Він покропив присутніх свяченою водою та помолився разом з ними за Перемогу та мир в Україні.

Керівництво відділу нагородило відомчими відзнаками та цінними подарунками найсумлінніших прикордонників, ветеранів служби, а також голову Дубриницько-малоберезнянської ОТГ Любов Лавер, голову села Новоселиця Діану Кобринович – за сприяння в охороні державного кордону. Окремі подарунки військові підготували для учнів місцевої гімназії, які привітали «зелених беретів» концертною програмою.

Правоохоронці організували для гостей свята показ військової та спеціальної техніки, озброєння і спецзасобів. Дорослі та дітлахи із захопленням спостерігали за роботою службового собаки, який за лічені секунди виявляв приховані у речах умовних правопорушників запахоносії наркотичних речовин.

Звісно, не обійшлося без частування. Усіх присутніх запросили до святкового столу та пригостили справжнім закарпатським бограчем, запашним пловом, смачнющим тортом та солодощами.

Свято вдалося: гості щиро дякували за цікаву насичену програму і частування, прикордонники – за вітання та підтримку у спільній справі захисту державних рубежів.




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар