Новини Закарпаття

Нещодавно у Мукачеві відкрилася перша EMS фітнес студія Hard Fit (відео)


Нещодавно у Мукачеві відкрилася перша EMS фітнес студія Hard Fit. Історія виникненя тренувань дуже цікава, адже спочатку її використовували для космонавтів, що б їхні м’язи не атрофувалися у космосі, а пізніше систему занять почали використовувати у спорті. Тренуваня відбуваються у спеціальних костюмах, які спочатку змочуються водою для кращої прохідності електричних імпульсів. Протягом занятя, яке триває 30 хвилин спалюється орієнтовно 600 ккал.

Як каже тренер, за рахунок імпульсів відбувається скороченя м’язів і не потрібно навантажувати опорно – руховий апарат працючи з великою вагою, як це відбувається у спортзалі.

Ці занятя будуть актуальними для всіх починаючи з 14 років, тренуваня допомагають не тільки коригувати фігуру, а ще й будуть дуже корисними для людей, які мають проблеми з хребтом або потребують реабілітації. Клієнтка студії та молода мама пані Еріка розповіла про свої враженя і результат від занять, а також розвіяла деякі міфи про материнство і спорт.

Фітнес студія відкрила свої двері за адресою Шандора Петкі 1А. Тренери чекають на всіх бажаючих спробувати себе у чомусь новому з користю для здоров’я.
Перейти на сайт