В Закарпатті відкрив свої двері безпечний простір для жінок і дівчат, які постраждали внаслідок війни

квітня 02 / 2023
В Закарпатті відкрив свої двері безпечний простір для жінок і дівчат, які постраждали внаслідок війни


У лютому в Закарпатті відкрив свої двері безпечний простір для жінок і дівчат, які постраждали внаслідок війни та перебувають у складних життєвих обставинах. Це вже третій осередок «Затишно space» в Україні. Мета ініціативи – захистити жінок, надати психологічну, юридичну та соціальну допомогу. Більшість спеціалісток, що працюють у цьому особливому просторі, є внутрішньо переміщеними особами, які зараз проживають на Закарпатті, і вони, як ніхто, розуміють жінок і дівчат, що опинилися у складних життєвих обставинах. У Хусті в лютому свої двері відкрив особливий безпечний простір для жінок і дівчат, які постраждали внаслідок війни та перебувають у складних життєвих обставинах. Центр працює із понеділка по суботу з 10 до 18.

Більшість спеціалісток, що працюють у цьому особливому просторі, є внутрішньо переміщеними особами, які зараз проживають на Закарпатті, і вони, як ніхто, розуміють жінок і дівчат, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Окрім фахових консультацій відвідувачки простору можуть брати участь у тренінгах та майстер-класах, спрямованих на розвиток їхніх кваліфікацій та знань, спільно переглядати фільми, працювати і навіть просто відпочивати, поки діти займаються із педагогом чи беруть участь у розвиваючих заняттях.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар