На Закарпатті випускники НАДПСУ 2023 здійснили командне сходження на Креслень

квітня 01 / 2023


Впродовж тижня офіцери, що цьогоріч прибули для подальшого проходження служби до Чопського прикордонного загону, проходили навчально-методичний збір та ознайомлювалися з ділянкою, за яку їм відтепер належить відповідати.
В управлінні прикордонного загону випускникам Національної академії Держприкордонслужби розповідали про специфіку служби на західному рубежі нашої держави, про порядок охорони кордону та здійснення пропускних операцій щодо осіб та транспортних засобів. Старші колеги поділилися з ними набутим досвідом за напрямками діяльності, порадами, надали усю необхідну інформацію, аби прискорити та полегшити юнакам та дівчатам втягування у посаду.

Також, у рамках навчально-методичного збору, для офіцерів-випускників організували сходження на їх першу прикордонну вершину. За традицією, що склалася у Чопському загоні, новоприбулі лейтенанти разом з керівництвом загону піднялися на гору Кременець. Тут, на стику трьох держав – України, Словаччини та Польщі, заступник начальника загону з персоналу полковник Юрій Безкостюк нагадав молодим офіцерам про надважливість неухильного дотримання військової присяги, сумлінного виконання функціональних обов’язків та вірного служіння українському народові.

Після завершення збору лейтенанти повернулися до своїх підрозділів, де кожен з них розпочне офіцерську кар’єру.
Ми ж бажаємо їм вдалого старту, успіхів у службі, наполегливості і вимогливості до себе та підлеглих!


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар