На Закарпатті прикордонники зустрілися із дітьми, яким довелося тікати від війни з росією

березня 26 / 2023

ПРИКОРДОННИКИ ПОКАЗАЛИ ДІТЯМ КОРДОН 🇺🇦

🤝На Закарпатті прикордонники зустрілися із дітьми, яким довелося тікати від війни з росією.

🫶У рамках заходів організованих спільно із Благодійним фондом «Восток-SOS», військовослужбовці відділу «Косино» запросили до себе у гості постраждалих від військової агресії на сході країни дітей, їх мам, бабусь та дідусів.

❤️‍🩹Важко уявити, через які випробування довелось пройти маленьким українцям та їх найріднішим людям, щоб врятуватися від збройної агресії.

🤜🤛Сьогодні всебічна підтримка українцями один одного є дуже важливою. Саме тому, метою зустрічі із малечею прикордонників, більшість з яких є учасниками бойових дій на сході, окрім ознайомлення із облаштуванням спільних з ЄС кордонів, стало бажання подарувати діткам та їх рідним часточку свого тепла, позитивного настрою, а також віру в наших захисників та впевненість у перемозі над ворогом.

🚔Охоронці кордонів показали гостям озброєння та техніку, яку використовують у своїй повсякденній діяльності. Розповіли, як відбувається оформлення громадян, які перетинають кордон. Показали інженерне облаштування «зеленої» ділянки державної межі та навіть продемонстрували, як виорюють контрольно-слідову смугу.

🐶Чи не найбільше захоплення у присутніх викликала демонстрація роботи службових собак, натренованих на пошук заборонених до переміщення через кордон предметів, а також пошук та затримання порушників кордону.

🫕На останок прикордонники запросили дітлахів і дорослих у справжній військовий намет та пригостили смачною польовою кашею та солодощами.

🥰Щасливі усмішки гостей стали найкращою винагородою для охоронців державних рубежів !!!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар