Новини Закарпаття

Голова Закарпатської ОВА разом із колегами привітали військовослужбовців закарпатських підрозділів Національної гвардії України

Сьогодні голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита разом із колегами привітали військовослужбовців закарпатських підрозділів Національної гвардії України з нагоди 9-ї річниці з дня створення.

Бійці НГУ завжди посідали важливе місце в секторі безпеки Закарпаття та країни в цілому. З моменту створення вони щодня виконували свої обов’язки, захищаючи територіальну цілісність держави в зоні проведення АТО/ООС, охороняли мир та спокій на вулицях міст, допомагали у пошуках громадян, котрі зникли, знаходили й повертали батькам дітей, які загубилися.

24 лютого, в день повномасштабного вторгнення терористів, гвардійці прийняли бій та завдали удару по ворожому десанту під Гостомелем, унеможливлюючи його плани просуватися до столиці. Потім була операція з оборони Маріуполя, Бахмута, звільнення Київщини, Чернігівщини, Харківщини, Херсонщини та інших міст і селищ від окупантів. В усіх цих операціях активну та героїчну участь брали бійці НГУ.

Величезна подяка кожному воїну, який боронить українську землю. Ви – гаранти нашого майбутнього і майбутнього наших дітей.
Ми молимося за Вас та нашу перемогу!

Вічна пам’ять воїнам, полеглим у боях!
Слава тим, хто боронить український народ і нашу землю!

Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!
Перейти на сайт