Сьогодні фінішував курс «IT English»!

березня 21 / 2023
⚡🇬🇧 Сьогодні фінішував курс «IT English»!

До учасників безоплатного онлайн-інтенсиву на початку останнього заняття звернувся заступник голови ОВА Олександр Пацкан:

💬 «Наш курс об’єднав сотні різних за віком та професією людей, які попри всі труднощі війни бажають розвиватися. Дякую усім, хто знаходить час вчитися і використовує кожну таку можливість. Сьогодні вкрай важливо не зупинятися, а рухатися вперед».

🤝 З учасниками курсу двічі на тиждень працювала висококваліфікована викладачка англійської мови Андріана Катинська. Олександр Пацкан окремо подякував менторці за цікаві заняття, постійну комунікацію, підтримку і відкритість до студентів, за велику кількість практики, яка стане в пригоді не лише тим, хто планує пов’язати своє майбутнє зі сферою інформаційних технологій.

За його словами, «IT English» – це перший успішний проєкт Закарпатської ОВА та Закарпатського ІТ-кластера у колаборації з компанією ENGLISHDOM.

✔️ Для участі в онлайн-інтенсиві зареєструвалося 805 осіб, серед них і чимала кількість вимушених переселенців. Нагадуємо, що записи занять залишаться у вільному доступі на каналі курсу назавжди 🙌

Попереду – багато цікавого, тож залишайтеся на зв’язку 😎
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар