Голова Закарпатської облради взяв участь у засіданні президії Конгресу регіональних та місцевих влад при Президентові України

березня 20 / 2023

Засідання конгресу відбулося у Львові, куди Володимир Чубіркоприбув разом з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою та його заступником Ігорем Шинкарюком.
"Зустрілися з мерами Львова, Дніпра, Житомира, керівниками кількох військових адміністрацій, представниками Асоціації міст України, офісу Президента. Лейтмотив зустрічі: лише об’єднавшись, спільними зусиллями регіонів можемо ефективно допомагати фронту і наблизити перемогу.
На базі досвіду рартнерів з Євросоюзу працюємо над тим, аби інтегруватись у спільний простір і рухатися в ЄС. Щоб кожен район, місто, ОТГ мали західних побратимів і створювали спільні проєкти.
Закарпатська обласна рада у цьому плані має багато напрацювань і показує приклад іншим. Працюємо над допомогою східним і південним областям. Із членами Президії Конгресу готуємося до майбутнього саміту за участю керівників міст та регіонів наших закордонних партнерів", - прокоментував подію голова облради.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар