Підтримка зі Штатів: Обігрівачі, генератори та продукти першої необхідності (відео)

березня 09 / 2023

Обігрівачі, генератори та продукти першої необхідності сьогодні для Закарпаття привезли іноземні партнери. Розподілять вантаж по шелтерам краю, а також місцям де компактно проживають внутрішньо переміщені особи. Деякі обігрівачі керівництво краю передасть і в прифронтові області. Співпрацю вдалося налагодити одразу.

Це посприяло швидкому формуванню потреб та забезпечення гуманітарних вантажів. Для України допомогу привезли представники Мальтійського ордену та за підтримки колишнього Надзвичайного і Повноважного Посла США у Фінляндії Ерла Ірвінга Мака. Наразі на Закарпатті проживає понад 300 тисяч вимушено переміщених українців. Близько 30 тисяч зайшли прихисток на тернах Берегівського району.

Тому части вантажу буде розподілена по соціальним закладам району. Закордонні партнери впродовж року війни надавали Україні потужну підтримку. Зокрема, що стосується гуманітарних вантажів. Гості висловили захоплення українцями, їхнім духом та жагою до боротьби. Ерл Ірвінг подякував та зазначив, що і надалі активно підтримуватиме нашу державу.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар