Керівництво області спілкувалося з бізнесом про бронювання працівників від призову на військову службу

березня 07 / 2023
✔️ Сьогодні керівництво області спілкувалося з бізнесом про бронювання працівників від призову на військову службу й визначення підприємств, установ та організацій критично важливими.

Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА зауважив, що розробка механізму була тривалою, проте результативною, адже сформували критерії.

За його словами, насамперед потрібно розуміти, що зараз відповідальний бізнес може забронювати 50% військовозобов’язаних фахівців. Однак для цього він має бути критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення регіону. До речі, перші 13 заявок на визначення критичними вже погодили, а комісія й надалі засідатиме щотижня.

💬 «Робота критично важливих підприємств, установ та організацій забезпечує наповнення бюджетів і відповідно допомагає підтримувати ЗСУ. Для нас важливо бути в діалозі з бізнесом, чути його, реагувати на проблеми та потреби», — наголосив Василь Іванчо.

📌 Для зручності залишаємо посилання на презентацію, де чітко прописані всі критерії та правила 👉 https://fex.net/uk/s/raopdlx
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар