Закарпатські патрульні продовжують робити добрі справи

березня 06 / 2023
Патрульні продовжують робити добрі справи

Приходити на допомогу тим, хто цього потребує — цей вислів про наших патрульних. Чи не щодня вони розшукують та повертають людей, які загубилися. Нещодавно в Ужгороді також трапились дві подібні події.

📌 Близько 10-ї години інспектори отримали виклик про жінку, яка потребує їх допомоги та перебуває на території автовокзалу.

Прибувши на місце події, інспектори побачили літню жінку. Вона повідомила, що ще вночі приїхала з Чернівецької області до онука, який служить у Збройних силах України і зараз перебуває в одному із сіл, що на Ужгородщині.

Громадянка додала, що не може дістатися до нього, оскільки погано себе почуває і їй тяжко пересуватися.

Охоронці порядку спитали, чи не потребує вона медичної допомоги, але громадянка відмовилась. Тоді охоронці порядку вирішили самостійно супроводити літню жінку у потрібне місце. Невдовзі громадянка змогла обійняти свого онука.

📌 Ще одна подія трапилася близько 11-ї години. Під час патрулювання вулиці Тимірязєва до патрульних роти ТОР звернулась літня жінка. Вона повідомила, що загубилась у місті, оскільки не місцева і не пам‘ятає, як їй потрапити додому.

ТОРівці одразу запропонували свою допомогу. Інспектори посадили жінку до службового авто та згодом встановили, що вона проживає у селі Колодне, що на Тячівщині. Уже через кілька хвилин поліцейські довезли її до автовокзалу, звідки громадянка зможе дістатися додому.

Дякуємо нашим колегам за людяність та готовність допомагати громадянам!

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар