Опікуються собаками у «Центрі контролю за безпритульними тваринами» на околиці Виноградова (відео)

березня 04 / 2023


Опікуються собаками у «Центрі контролю за безпритульними тваринами» на околиці Виноградова не перший рік, проте останній – дуже важкий. Притулок переповнений фактично утрічі! Тут не тільки місцеві чотирилапі, а й з різних регіонів, яких залишили чи покинули господарі, коли втікали від війни. Та прихистили тут усіх, адже усі мають право жити! Шанс на дурге життя отримали чотирилапі у притулку для тварин у Виноградові.

Зараз тут утрічі більше собак, ніж заплановано. Аби вийти із ситуації – обгородили парковку та газон і запустили сюди пухнастиків! Щоправда, вже тут буде на одну менше! Саме прийшли вибирати собі чотрилапого друга нові господарі! Просто так жодну тварину не віддадуть! Лише на певних умовах! Закріплених у договорі, що дає підставу проконтролювати, чи собаку, справді, гідно утримують. Центр поділений на зони.

Якщо парковка – не пристосована територія, а лише тимчасове рішення, то уже окремі вольєри, місце для стареньких собак, карантин, – все облаштовано, як годиться! У карантині тримають собак після дегельминтизації та прививок, а коли напрацюють імунітет, їх випускають до когорти.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар