Поліція охорони Закарпаття навчалася надавати фахову психологічну підтримку

березня 01 / 2023

Сьогодні, 1 березня, в Управлінні поліції охорони в Закарпатській області відбувся психологічний тренінг за участі керівного складу. Мета заходу – допомога людині, яка розмірковує про самогубство.
Психологиня поліції охорони розповіла про можливі причини самогубства, як розпізнати людину такого типу, як їй допомогти й поділилась методикою запобігання не природних вбивств. Поліцейські під час несення служби стикаються з різними людьми, не раз вони рятували ймовірних самогубців. Тому правоохоронці повинні знати, як спілкуватись з людьми у кризових ситуаціях та станах.
«Самогубство – це актуальна проблема, особливо у ці складні часи. Тому вкрай необхідно підтримувати своїх близьких, колег та співвітчизників. Дуже важливо, якщо ви бачите, що хтось із вашого оточення пригнічений, неохайно виглядає та втратив сенс буття, вислуховувати їх, але утримуватись якихось оцінок чи суджень. Ви повинні переконати ту людину звернутись до спеціалістів, зокрема психолога чи психотерапевта», - наголошує Антоніна Горленко, психолог Управління поліції охорони в Закарпатській області.
Управління поліції охорони в Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар