У Рахові відбулося заняття щодо ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів

лютого 25 / 2023

У місті Рахів Закарпатської області відбулося інструктивно-методичне заняття із працівниками органів місцевого самоврядування, навчальних закладів, представниками підприємств і організацій, відповідальними за ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.


Заняття провели працівники Рахівської РВА та працівники Рахівського РТЦК та СП.

У ході навчання спільно з учасниками було розглянуто практичні питання ведення обліку:

Про ведення військового обліку на підприємствах, в установах, організаціях, навчальних закладах.

Про ведення військового обліку в органах місцевого самоврядування.

Про порядок бронювання військовозобов’язаних.

Основна мета інструктивно-методичного заняття – забезпечення ефективного функціонування системи військового обліку та контролю за виконанням громадянами України військового обов’язку i дотриманням ними встановлених правил військового обліку.

Увагу присутніх було акцентовано на необхідності періодичного звіряння особових карток призовників і військовозобов’язаних із записами у військових квитках, а також звіряння облікових даних з даними РТЦК та СП.

Присутні отримали вичерпну інформацію з питань ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, організації та проведення мобілізаційної роботи та порядок бронювання військовозобов’язаних, а також мали можливість з’ясувати окремі питання та отримати обґрунтовані відповіді на них.

Про це інформує Рахівська райдержадміністрація.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар