Найкращі інструктори першого добровольчого мобільного шпиталю

лютого 18 / 2023


Найкращі інструктори першого добровольчого мобільного шпиталю імені Миколи Пирогова проводили навчання по тактичній медицині на території Будинку Національних Спільнот.

Перший добровольчий мобільний шпиталь імені Пирогова це найбільша українська організація до якої залучені цивільні медики-добровольці, які надають медичну допомогу в зонах бойових дій. Інструктори цього шпиталю відвідали Мукачево, та провели навчання по тактичній медицині.

Метою заходу, було навчити всіх охочих надавати першу допомогу. Метою заходу, було навчити всіх охочих надавати першу допомогу. Такий захід медики ПДМШ проводять не вперше. Організація такого тренінгу зайняла багато сил та часу.

Одним з представників добровольчого шпиталю був Томаш Земан – іноземець родом з Чехії, який після повномасштабного вторгнення на територію України, вступив до лав медслужби, та став на захист життів як українських воїнів так і звичайних людей. Відвідали заняття не тільки лікарі нашого міста, а і звичайні мукачівці, котрі мали бажання навчитися надавати першу домедичну допомогу.

В умовах війни, знання основ медицини дійсно важливі, адже в реаліях сьогодення, вони в будь-яку мить можуть стати в нагоді, та навіть допомогти вам врятувати чиєсь життя.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар