На Тячівщині поліцейські зустрілися з керівниками місцевих підприємств та їх працівниками

лютого 17 / 2023

На Закарпатті, як і по всій території України, триває набір до новоствореного воєнізованого підрозділу Національної поліції України «Лють». Це підрозділ поліції нового зразка, створений для відсічі збройної агресії росії проти нашої держави.
Як проходить рекрутингова кампанія у Тячеві та умови вступу до спецпідрозділу – про це говорили цього тижня на території кількох масштабних підприємств краю. Зустріч відбулася за участі керівництва поліції з керівниками місцевих підприємств та їх працівниками.
Правохоронці розповіли про новостворену штурмову бригаду Національної поліції України «Лють», роз’яснили присутнім і про умови та правила проходження служби у спецпідрозділі. Також розповіли про структуру, завдання, фінансове забезпечення тощо.
Поліцейські наголошують, що головним критерієм до відбору до спецпідрозділу є мотивація, головне, щоб претендент хотів і був готовий до виконання бойових задач.
Нагадуємо, заявку на вступ можна заповнити відвідавши Центр надання адміністративних послуг, що знаходиться на вул. Нересенській, 5. Там постійно, без вихідних, працює співробітник сектору кадрового забезпечення Тячівського районного відділу поліції. Рекрутер, який знаходиться в ЦНАПі, надасть вам вичерпну інформацію щодо набору та подальшого проходження служби. Окрім цього, таку заявку можна подати і онлайн, перейшовши за посиланням storm.mvs.gov.ua .
Долучайтесь до команди професіоналів, щоб захищати найцінніше. Час повертати своє!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар