На Закарпатті продовжується набір добровольців у рамках проєкту «Гвардія наступу» для посилення сил оборони України і якнайшвидшого вигнання ворога

лютого 16 / 2023
Продовжується набір добровольців у рамках проєкту «Гвардія наступу» для посилення сил оборони України і якнайшвидшого вигнання ворога.

В рамках Національної кампанії рекрутингу «Гвардія Наступу», відбулася зустріч працівників Берегівської райдержадміністрації та Берегівської райради з представниками силових структур.

У ході зустрічі колективи ознайомилися з аспектами формування штурмових бригад, які здійснюють безпосередньо відсіч збройної агресії.

Нагадаємо, високо вмотивовані патріоти, які прагнуть перемоги України в боротьбі з російським загарбником, можуть долучитися до лав однодумців через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи) Берегівського району, де вже розпочали роботу відділи комплектування:

▪️ м. Виноградів, вул. Миру, 3;
▪️ м. Берегове, вул. Верешмарті, 3.

Крім того, записатися або проконсультуватися щодо вступу до бригад можна за номером телефону: 0 800 10 00 20 або на сайті https://storm.mvs.gov.ua/.

Це унікальна можливість отримати досвід, професію. Та головне, стати частиною історичних переможних подій – звільнення всіх окупованих територій України.
Посилюємо наступальні можливості країни.

✊ Приєднуйся до Гвардії Наступу! Час повертати своє!🇺🇦
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар