В Ужгороді презентували новий випуск поштових марок «Воїни світла. Воїни добра»

лютого 16 / 2023

в Ужгороді презентували новий випуск поштових марок «Воїни світла. Воїни добра». Це подяка від усіх українців працівникам служб життєзабезпечення, котрі докладають титанічних зусиль для відновлення та підтримки нормального функціонування нашої інфраструктури.
🫶 «Дорожники», «Зв’язківці», «Енергетики», «Водопостачальники» та «Газовики» – кожна марка присвячена фахівцям окремої сфери. Попри війну вони щодня невтомно працюють, щоб країна боролася та розвивалася.
У спецпогашенні марок взяли участь директор Закарпатської дирекції АТ «Укрпошта» Сергій Калій, генеральний директор ПрАТ «Закарпаттяобленерго» Олександр Білак, директор департаменту економічного та регіонального розвитку ОВА Іван Завидняк, а також представники підприємств критичної інфраструктури краю.
💬 «Наші незламні працівники служб життєзабезпечення роблять все можливе і неможливе для того, щоб було світло в оселях, був мобільний зв'язок, інтернет, ми могли повноцінно жити й працювати для нашої перемоги. Кожна з цих марок – символічна, присвячена окремій службі. Гадаю, що хоча б у такий спосіб ми можемо якось віддячити фахівцям критичної інфраструктури за їхню нелегку щоденну працю», – зазначив Іван Завидняк.
📍 Марки випуску «Воїни світла. Воїни добра» погасили спеціальним штемпелем на території Ужгородської філії ПрАТ «Закарпаттяобленерго». Тираж поштового блоку становить 300 тисяч екземплярів. Відсьогодні нові марки можна придбати у відділеннях «Укрпошти» 🏤
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар