Чому варто скористатись послугами поліції охорони Закарпаття: роз'яснення фахівців

лютого 15 / 2023


Поліція охорони – це десятки спеціалістів та поліцейських, які щодня фахово, ось уже 70 років, забезпечують порядок та спокій в області.
Високий рівень підготовки
Наші працівники – єдині в Україні, хто має повноваження на озброєну охорону та застосування її у випадках визначених Законом. Крім того, правоохоронці регулярно проходять додаткові спецнавчання, зокрема домедичної допомоги та протипожежної безпеки.
Якісне обладнання
Фахівці поліції охорони користуються тільки сертифікованою технікою, які відповідають міжнародним зразкам. Ми співпрацюємо з провідними компаніями охоронних сигналізацій, а обслуговує техніку спеціалізований відділ.
Сучасні автомобілі
Увесь службовий транспорт оновлений та оснащений світловою та звуковою сигналізаціями, радіостанціями та відеореєстраторами.
Миттєве прибуття
Групи реагування доїжджають до місця події упродовж 5 хв.
«Наша робота полягає у тому, щоб кожна закарпатська сім'я почувала себе у безпеці. Для найменших – ми подбали про охорону в освітніх закладах, а дорослих позбавили страху поїздки у відрядження чи у відпустку. Кожен працівник знає, що кропітка праця – це чиєсь врятоване майно, чи навіть життя. А для того, щоб ми демонстрували належний результат у нас постійно збільшується штат груп реагування та проводяться регулярні навчання.», - зізнається Микола Дубіль, начальник Управління поліції охорони в Закарпатській області.
Загалом, станом на 1 січня 2023 року поліцією охорони забезпечується належна охорона по всій Україні:
• Понад 340 тис обєктів
• Понад 7 тис об’єктів критичної інфраструктури по всій Україні.
• Понад 7,5 тис закладів освіти
Ваша захищеність – наша місія! З питань замовлення охорони або консультацій звертайтесь за номером 9899.
Управління поліції охорони в Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар