«Маленькі життя – великі серця» – спільнота організована небайдужими людьми в Мукачеві, для безпритульних тварин

лютого 11 / 2023


«Маленькі життя – великі серця» – спільнота організована небайдужими людьми в Мукачеві, яка створена, щоб лікувати поранених, безпритульних тваринок та шукати для них люблячу родину. Небайдужі мукачівці організували спільноту «Маленькі життя-великі серця», яка уже декілька років поспіль на волонтерській основі допомагає безпритульним тваринкам.

Основна ідея та мета створення благодійної організації полягає в порятунку важко поранених тварин та знаходження домівки для них в майбутньому. Під крило спільноти потрапляють не тільки тваринки нашого краю, а і чотирилапі з різних куточків України. За роки роботи групи, волонтерам вдалося врятувати безліч невинних життів. Це Аліса, й історія її нелегкого життя просто вражає. Багато років поспіль, немаючи власної домівки та люблячої родини, вона жила тільки завдяки небайдужим людям, які час від часу її підгодовували.

Але одного дня, замість грайливої Аліси жителі міста побачили понівечену собаку, яку безжально поранили з вогнепальної зброї 28 разів вистріливши в неї дробовими кулями. Почувши про даний інцидент волонтери спільноти «Маленькі життя-великі серця» відразу забрали чотирилапу та відвезли в клініку, намагаючись якнайшвидше надати їй необхідну допомогу, щоб врятувати її життя. Не дивлячись на старання лікарів, пересуватися самостійно Єва більше не зможе, тому для полегшення цього процесу волонтери купили візок.

Допомогти благодійній організації може кожен небайдужий, для цього можна просто пожертвувати кошти на лікування тваринок чи розхідні матеріали, зайнятися їх утримкою поки чотирилапі не знайдуть собі сім’ю чи просто зробити репост, щоб у тваринок було більше шансів обзавестись родиною.

В сучасному світі тварини є дуже беззахисними створіннями, особливо в порівнянні з людиною зі зброєю в руках. Тому щоб такі випадки не повторювалися, кожен повинен зробити свій внесок в їх захист, адже піклуватися про маленьких жителів нашого краю – обов’язок кожної людини.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар