У Тисмениці попрощалися із загиблим захисником України Романом Бендаком з Рахова

лютого 06 / 2023

У суботу, 04 лютого, у місті Тисмениця попрощалися із мужнім воїном Романом Бендаком, який з перших днів війни став на захист України і віддав за неї своє життя.

“Живим ланцюгом” у місті Тисмениця люди навколішки зустрічали Героя. Вшанувати вірного сина України прийшли рідні, близькі, керівництво Тисменицької громади, духовенство, друзі, колеги, військовослужбовці та громадськість.

Роман Бендак народився 22 квітня 1974 року у м. Рахів Закарпатської області. Закінчив школу з відзнакою. Згодом був призваний до лав Збройних Сил України. Строкову службу проходив у Чорноморському флоті, був морським піхотинцем. Навчався в Тернопільській академії народного господарства. Працював менеджером у різних компаніях, любив подорожі. Разом з дружиною виховали двох синів.

З перших днів війни Роман Бендак став на захист нашої держави. Був водієм-слюсарем ремонтного взводу артилерійського озброєння ремонтної роти ракетно-артилерійського озброєння ремонтно-відновлювального батальйону однієї з військових частин.

Загинув 25 січня 2023 року внаслідок важких поранень несумісних з життям, отриманих в результаті ворожого мінометного обстрілу позиції ЗСУ неподалік села Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Вічна пам’ять і шана Захиснику! Слава Україні! Героям Слава!

За інформацією Тисменицької міської ради.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар