«Щоб завжди бути на зв’язку, в тому числі – і з поліцейськими»: ювенали Закарпаття здійснили мрію маленької дівчинки та подарували їй мобільний телефон

січня 13 / 2023
«Щоб завжди бути на зв’язку, в тому числі – і з поліцейськими»: ювенали Закарпаття здійснили мрію маленької дівчинки та подарували їй мобільний телефон❤️

Напередодні Старого Нового року співробітники сектору ювенальної поліції Тячівщини вирішили по особливому привітати з новорічно-різдвяними святами одну з найменших жительок району.

9-річна Андріанка вже давно була знайома з поліцейськими, адже вони часто навідуються до дівчинки та її мами. Ювенали дізнаються про стан їхніх справ, потребу допомоги: піклуються про їх маленьку сім’ю, яка перебуває в складних життєвих обставинах.

Дівчинка нерідко ділиться з поліцейськими своїми мріями. Однією з найзаповітніших був мобільний телефон. Об’єднавши свої зусилля з місцевим підприємцем-благодійником, працівники Тячівського районного відділу поліції придбали для Андріанки не лише мобільний, але й омріяну нею м’яку іграшку та солодощі.

«Одного разу ми розмовляли з Андріанкою про те, що вона завжди може звернутися до нас, поліцейських, по допомогу. В той час дитина обмовилася, що вона мріє про мобільний телефон, бо тоді вона справді зможе бути постійно на зв’язку і з мамою, і з поліцейськими-ювеналами, з якими вона вже добре потоваришувала. Ми вирішили втілити її мрію – і цим надзвичайно розчулили дитину. Її щирі емоції є найкращим підтвердженням того, що вона отримала від нас маленьку «порцію» щастя», – розповідає поліцейська-ювенал Мирослава Фіцай.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар