Рятувальники Закарпаття інформують

січня 03 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби станом на 𝟳:𝟬𝟬 𝟐 січня для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟏𝟐 виїздів, з яких один - хибний.
🔹Щодо обстановки з пожежами:
𝟎𝟐.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 17:00 надійшло повідомлення про загорання автомобіля Аudi A6, 1995 р.в. за адресою: Берегівський район, Виноградівська тергромада, с. Велика Копаня, вул. Садова. Пожежею знищено моторний відсік та салон автомобіля. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 18-ї (м. Виноградів) та 14-ї (м. Хуст) державних пожежно-рятувальних частин.
𝟎𝟐.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 21:43 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, м. Свалява, вул. Гірська. Вогнем знищено меблі та частину майна на площі 12 кв. м. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Свалява.
🔹Некласифіковані надзвичайні події
𝟎𝟐.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑 о 12:40 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що 31.12.2022 р. громадянин 1954 р.н. пішов у лісовий масив поблизу с. Ярок Ужгородського району і не повернувся. Людину не знайдено. О 08:00 03.01.2023 пошуки поновлено Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучаються фахівці гірського пошуково-рятувального відділення м. Ужгород.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар