Рятувальники готуються до можливого ускладнення погодних умов і планують відкривати нові класи безпеки

грудня 30 / 2022
Рятувальники готуються до можливого ускладнення погодних умов і планують відкривати нові класи безпеки по всьому Закарпаттю – такі основні тези підсумкової наради за грудень.

🔸Почали з відзнак та чергових звань, а також привітали начальника Рахівського райуправління ДСНС Закарпаття Олександра Тушера із закінченням служби та виходом на заслужений відпочинок.

🔸Найбільше бійці ДСНС виїжджали на ліквідацію пожеж, яких зареєстровано 99. У вогні 10 громадян загинуло, ще така ж кількість травмувалася. Наголошувалося, що з похолоданням побільшало загорань через порушення правил встановлення та експлуатації теплогенеруючих приладів і електроустановок.

🔸Серед головного на майбутнє: особлива увага зверталася на підготовку рятувальних підрозділів до роботи в складних зимових умовах, готовність Пунктів незламності до прийому громадян і постійний контроль за станом проїзду на автошляхах державного й міжнародного значення. Також ішлося про роботу з молоддю, зокрема належне функціонування наявних і створення нових класів безпеки.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар