У Ясінянському лісомисливському господарстві новий керівник

грудня 30 / 2022
Сьогодні у конторі підприємства колективу представили нового керівника філії «Ясінянське лісомисливське господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

Згідно наказу генерального директора Ігора Лицура керівником філії призначено Теличука Василя Федоровича.

Представляли нового директора перед колективом керівник Карпатського регіонального офіс ДП “Ліси України” Володимир Бадзян, очільник Рахівської РВА Владіслав Кич та голова Ясінянської громади Андрій Делятинчук.

Зачитавши наказ про призначення, Володимир Бадзян побажав новому директору філії плідної праці, натхнення та добрих результатів. Він також наголосив, що у непростий час війни, першочерговим завданням для нового керівника є підтримка військових, забезпечення соціальних потреб, своєчасне виконання основних лісівничих завдань та стійке економічне функціонування новоствореної філії. Василь Теличук подякував за надану довіру і запевнив присутніх, що зробить все необхідне для економічного процвітання підприємства і належної підтримки національного опору. Присутні очільники ораганів місцевої влади приєдналися до привітань нового керівника та висловили щиру подяку за роботу колишньому директорові Михайлу Щерб’юку.

Довідково: Теличук Василь Федорович – досвідчений лісівник, у лісовому господарстві працює з 1981 року . Свій трудовий шлях пройшов від лісника до керівника підприємства у ДП «Ясінянське ЛМГ». Варто зазначити, що Василь Федорович раніше вже обіймав посаду директора ДП «Ясінянське ЛМГ» і завдяки своїм організаторським здібностям не зважаючи на складні обставини та скрутне становище підприємства зміг врятувати його від банкрутства та підняти діяльність господарства на високий конкурентний рівень.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар