Закарпатські митники традиційно в День Миколая привітали вихованців інтернату з подарунками

грудня 19 / 2022
Свято добра та милосердя: закарпатські митники традиційно в День Миколая привітали вихованців інтернату з подарунками

У понеділок, 19 грудня, в.о. заступника керівника Закарпатської митниці Володимир Козюберда завітав до учнів загальноосвітньої школи-інтернат, що в смт. Великий Березний.

Цей заклад - єдиний в Закарпатті навчальний інтернат, де навчаються діти із бронхо-легеневими та серцево-судинними захворюваннями.

На сьогодні тут навчається 186 дітей та підлітків, серед яких - сироти, напівсироти, із малозабезпечених сімей та переселенці.

Майже 20 років закарпатські митники щороку дотримуються чудової традиції та відвідують дітей із солодкими подарунками.

Вітаючи учнів та колектив школи зі величним святом, Володимир Віталійович побажав здоров’я, щастя та насамперед перемоги для України над російськими загарбниками.

“У цей складний для всіх нас час маємо з особливою увагою проявляти підтримку та милосердя. Нехай Святий Миколай завжди вас оберігає, а Новорічні свята принесуть радість, огорнувши кожну дитину теплом та увагою”, – зазначив посадовець.

Зі свого боку вдячні вихованці школи-інтернат разом із своїми вихователями продемонстрували гостям концертно-розважальну програму. У залі панувала радісна атмосфера та щирі посмішки.

Щаслива малеча – це спокій для нас дорослих, а дарувати теплоту для діток - це найважливіша місія кожного з нас.
Колектив Закарпатської митниці щиро вітає всіх християн з цим чудовим святом.

Бажаємо Вам затишку, тепла та світла в серцях! Нехай цей день подарує вам миру та спокою, а всі негаразди - минають швидко. Пам’ятаймо: чужих діток не буває!




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар