Місцевий бізнес отримає доступ до спрощеного кредитування та нові можливості для розвитку

грудня 15 / 2022
Місцевий бізнес отримає доступ до спрощеного кредитування та нові можливості для розвитку. Це передбачає Меморандум, який сьогодні підписали Закарпатська ОВА та Ощадбанк.

«Відтепер така важлива підтримка мікро-, малого і середнього підприємництва у регіоні буде ще більш ефективною. У цьому контексті говоримо не лише про розвиток власної справи, а й про створення робочих місць та підвищення конкурентоспроможності нашого бізнесу», – підкреслив Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

За його словами, зараз потрібно напрацьовувати нові дієві інструменти фінансової підтримки підприємців, полегшувати й розширювати їхній доступ до кредитування і залучати до цього процесу міжнародних партнерів. Також значну увагу варто приділяти оновленню матеріально-технічної бази виробництв, підготовці інвестиційних проєктів та грантів тощо.

«Наша співпраця з Ощадом триває вже давно й за різними напрямками. Тож завдяки новому Меморандуму в умовах війни разом продовжуємо дбати про забезпечення стабільності розвитку економіки Закарпаття», – зауважив Віктор Микита, додавши, що лише завдяки державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%» через Ощадбанк місцевий бізнес цього року отримав понад 160 млн грн.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар