Після ряду екстрених відключень електроенергії, закарпатці почали шукати альтернативні методи обігріву (відео)

грудня 02 / 2022

Після ряду екстрених відключень електроенергії, закарпатці почали шукати альтернативні методи обігріву. Попри ситуацію в країні, лікарі просять бути обачнішими, оскільки наразі, у Закарпатській області, вже помітно зросла кількість постраждалих людей від інтоксикації чадним газом.

Оскільки окис вуглецю немає запаху і не подразнює верхні дихальні шляхи, людина не відчуває його при диханні, і тому отруєння відбувається непомітно.

Тож для збереження вашого здоров’я потрібно вміти бачити ознаки інтоксикації організму на перших стадіях. Найчастіше, загроза отруєння окисом вуглецю виникає при неправильному користуванні та використанні несправних газових чи пічних приладів та порушенній роботі димоходів чи вентиляційних систем. Тому, щоб уникнути небезпеки, потрібно бути обачними, та слідкувати за справністю всіх вище перерахованих пристроїв.

Але у випадку, якщо інтоксикація все таки трапилася, потрібно дотримуватися рекомендацій лікаря. У цей нелегкий для всіх період, бережіть себе та дотримуйтеся рекомендацій лікарів, щоб подібних випадків не повторювалося.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар