Прикордонники завершили стажування на західних рубежах України

листопада 30 / 2022
КУРСАНТИ-ПРИКОРДОННИКИ ЗАВЕРШИЛИ СТАЖУВАННЯ НА ЗАХІДНИХ РУБЕЖАХ УКРАЇНИ

✅️Курсанти-випускники, які проходили стажування в управлінні та у підрозділах охорони кордону Чопського загону, завершили практичне відпрацювання набутих у відомчому виші знань і навичок. Впродовж місяця майбутні офіцери опановували не лише обраний фах, а й брали активну участь в організації служби прикордонних нарядів, у роботі з персоналом тощо.

✅️Сьогодні в управлінні Чопського прикордонного загону підводили підсумки стажування. Найсумлінніших і найактивніших курсантів-четвертокурсників відзначили 📜грамотами. Куратор стажування від прикордонного загону Сергій Саранча зауважив, що усі військовослужбовці гідно впоралися з програмою практичних навчань та отримали об’єктивні оцінки.

💬Офіцер-керівник від прикордонного вишу Анатолій Філунець подякував керівництву та персоналу Чопського прикордонного загону за високий рівень організації стажування і зазначив: «Для курсантів, декотрі з яких уже за кілька місяців повернуться до вас для проходження подальшої служби, це дійсно унікальна можливість. Такі стажування дозволяють не лише на практиці закріпити отримані знання, а й з’ясувати для себе, на які питання, можливо, потрібно звернути більше уваги. Лише комплексне поєднання теоретичної підготовки та її практичне відпрацювання у підрозділах дозволяє випустити кваліфікованих спеціалістів, готових до виконання завдань прикордонної служби».

✅️Тож побажаймо курсантам успішного завершення навчального курсу та вдалого старту офіцерської кар’єри!🤝
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар