Голова обласної ради із заступниками відзвітували на прес-конференції про рік роботи

листопада 29 / 2022
Голова обласної ради із заступниками відзвітували на прес-конференції про рік роботи


Сьогодні, 29 листопада, відбулася прес-конференція, на якій підбито підсумки роботи голови Закарпатської облради Володимира Чубірка та його заступників за рік перебування на посадах. Спілкування із журналістами відбулося у Закарпатському краєзнавчому музеї ім.Т.Легоцького.

Насамперед медійники мали змогу переглянути презентацію, у якій стисло розкрито основні аспекти діяльності депутатів облради.

Спікер облради Володимир Чубірко, перший заступник Андрій Шекета, заступники Василь Дем’янчук та Андріана Сушко відповіли на питання журналістів про роботу облради, депутатську діяльність, роботу в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну. Наголошувалося, що у період із грудня 2021 – листопад 2022 року обласною радою ухвалено 262 рішення. Проведено: 8 пленарних засідань ради, серед яких – 3 позачергові сесії. Наразі триває міжсесійний період 8-ї сесії обласної ради. Також відбулося п’ять засідань Президії обласної ради та 74 засідання профільних комісій.

Володимир Чубірко подякував колегам-депутатам за консолідацію, за те, що підтримали його звернення у перші дні війни, забули про політичні амбіції і зосередилися на перемозі.
⁃ Головний виклик цього року – війна. Усі зусилля спрямували на підтримку фронту, прийом вимушених переселенців, уникнення дестабілізації в області, міжнародне партнерство та гуманітарні місії. Дякую колегам за роботу і за те, що підтримали мій заклик: поки триває війна, в обласній раді є одна політична партія – Україна і один керівник у державі – Президент, - сказав він.
Пресслужба Закарпатської обласної ради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар