Лісівники Довжанського лісомисливського господарства збудували новий рекреаційний пункт

листопада 22 / 2022


Сьогодні за участі начальника Закарпатського ОУЛМГ Віталія Петренка, директора ДП «Довжанське ЛМГ» Сергія Попдякуника та лісівників підприємства було представлено новозбудовану відпочинкову зону «Довга».
💬 «Декілька місяців знадобилось нашим лісівникам для облаштування нового пункту рекреації: збудували декілька зручних бесідок, облагородили прилеглу територію, встановили гойдалку, смітники та оздобили місце для розведення багаття. Впевнений, незабаром сюди з’їжджатимуться з усього району, щоб з комфортом відпочити на природі»,- зазначив директор ДП «Довжанське ЛМГ» Сергій Попдякуник.
🏕️Дана рекреаційна зона була облаштована на території Довжанського лісництва. Як відзначив керівник обласного управління Віталій Петренко, ліс повинен бути максимально доступним для людей та привабливим з різних аспектів. На території лісництв - прекрасні рекреаційні зони: осучаснені, чисті, доглянуті, з дитячими майданчиками, мангалами й туалетами. Все для комфорту відпочивальників.
☝️Також за словами директора підприємства Сергія Попдякуника, довжанські лісівники навіть у надскладний воєнний час продовжують активно працювати на благо галузі й займаються не лише заготівлею деревини, а й розвитком інфраструктури ДП ( будівництво лісових доріг, рекреаційних пунктів). Попереду у молодого керівника великі плани щодо розвитку лісомисливського господарства, які найближчим часом будуть реалізовані та виведуть підприємство на новий рівень.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар