Закарпаття втратило на війні ще одного Героя

листопада 12 / 2022

Про трагічну звістку повідомляють у мережі, зокрема, побратим військового.

Олег Губаль родом з Ужгорода пішов на війну добровольцем з перших днів. Він відчував, що це єдиний спосіб захистити свою сім’ю, країну та цінності в які вірив все життя – справедливість та свободу.

Він був патріотом, хорошою, доброю, чуйною людиною, прекрасним батьком та чоловіком, любителем тварин – фанат породи басенджі, – так про нього відгукуються знайомі та усі, хто особисто знав ужгородця.

Зокрема, його товариш Денис Вербовський пише:

“На війні загинув мій друг Олег Губаль. Неймовірний біль втрати. Ми познайомилися з тобою влітку 2015 на березі Ужа, коли я незграбно спінінгував своїм величезним залізяччям, а ти катав велосипедом малого Назарчика. Ти міг легко знайти спільне будь з ким. Розговорившись це знайомство переросло у справжню дружбу. Ми пройшли з тобою десятки кілометрів берегом річки. Ти рибалив як бог, ти вправно володів спінінгом, результати вражали і дивували, бо ти міг впіймати там де ні у кого і нічого. З тобою ніколи не було сумно, ти постійно щось розповідав і міг розвеселити всіх.

Ми останній раз спілкувалися 30 жовтня і я пам’ятаю як ти обіцяв приїхати у відпустку і обов’язково зайти, я пам’ятаю як ти пишався родиною та донькою яка поступила до УжНУ.

Ти був справжнім. Ти і є справжній. Ти наш герой. Я пам’ятаю. Я завжди тебе пам’ятатиму, мій друже.”

У Олега залишилось двоє дітей.

По дату та час прощання із полеглим Героєм повідомиться додатково.

Війна забирає найкращих….

Щирі співчуття родині та вічная пам’ять Герою!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар